UW ADRES VOOR HET GROENE GEMAK!

| Over ons

H. Koop BV is hét adres voor al uw professionele tuin- en parkmachines. Met onze selectie A-merken en deskundigheid bedienen wij zowel de particuliere- als professionele markt in het tuin- en parksegment.

Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor verkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van machines voor het openbaar groen, recreatie- en sportterreinen en golfbanen.

FT Handen2FT Kettingzaagreparatie11FT Lassen2FT Slijpbank11


ONDERHOUD
Het onderhoud doen we in eigen beheer in onze uitgebreide werkplaats of op locatie. 
Kwaliteit en service staan bij ons voorop! 

PERSONEEL
Om service en onderhoud op een constant hoog niveau te kunnen aanbieden, worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold.

ERVARING 
Wij zijn al meer dan 45 jaar actief in de branche. Door deze jarenlange ervaring en een hechte band met de klant zijn wij in staat uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en natuurlijk hopen wij ook in de toekomst dit met veel plezier voor u te mogen doen.

 

Team showroom3


TEAM
 Met een enthousiast en vakkundig team staan wij dagelijks voor u klaar voor onderhoud, reparaties, verkoop en advies.  We hechten groot belang aan nauw contact met u als klant, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn, goede service kunnen verlenen en onze machines nog beter kunnen afstemmen op de wensen en eisen vanuit de markt. Graag tot ziens in ons bedrijf! 


Hartelijke groet, 
Willie, Clemens, Herald, Sietse, Edwin, Tom en Loes