| Diensten

Service in werkplaats of op locatie

Wij verlenen service in eigen beheer in onze eigen werkplaats maar ook op locatie. De werkplaats is modern en voorzien van de nieuwste technieken. Met onze ingerichte servicewagens en vrachtwagen kunnen we ook reparaties op locatie uitvoeren. Dus mocht onverhoopt een keer een machine stuk staan, dan komen wij graag naar u toe.

Haal- en brengservice

Indien gewenst kunnen wij uw machines halen en brengen bij reparaties of onderhoudsbeurten. Er is zelfs een speciale Automower (robotmaaier) bus aangeschaft voor installatie, onderhoud en opslag.  

Onderdelen: ruim assortiment voorradig 

Wij beschikken over een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn. De meeste onderdelen zijn op voorraad, zodat wij u snel op weg kunnen helpen. 

(Jaarlijks) onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw machines voorkomt problemen. Bovendien gaat uw machine langer mee. Zo kunt u de investering in een vervangende machine uitstellen. Wij bieden u de mogelijkheid om jaarlijks uw machine te laten nazien. Tuin- en parkmachines worden voornamelijk in de lente en zomer veel gebruikt. In het najaar en in de winter staan ze vaak stil: het ideale moment voor uw machine voor een onderhoud- of reparatiebeurt. 

 

FT Slijpbank10FT Wagenpark7FT Kettingzaagreparatie10DSC3432 formaat

 

Instructies en trainingen

Wij beschikken over een ruimte waar trainingen en instructies kunnen worden gegeven voor grote groepen gebruikers. Wilt u bijvoorbeeld voor uw eindgebruikers/medewerkers een demo, instructie of een training van een product? Dat kan! Neem contact met ons op en wij geven u graag advies over de mogelijkheden!  

 

Keuringen

Wij zijn gecertificeerd om keuringen van machines en gereedschappen uit te voeren. De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. Na de keuring krijgt u van ons een uitgebreid rapport met daarin de conclusies van de inspectie. Goedgekeurde machines worden voorzien van een keuringssticker. Eventuele gebreken aan de machines kunnen wij – uiteraard in overleg – direct verhelpen.

 

Downloads
Husqvarna: capaciteit en opladen